Motor advertentie

Honda Sport CBR 900RR Fireblade

Prijs
€ 2.999,- Financieren
Categorie
Overige
Bouwjaar
08-06-2002
Kmstand
30.392 km
Motorinhoud
929 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam
Daalder Exclusief
Contactpersoon
M. Daalder
Adres
Markerkant 12 8
Postcode
1314 AK
Woonplaats
Almere
Provincie
Flevoland
Land
Nederland

Telefoon
+31 (0)36 - 7820911
Website

Bijzonderheden

Zeer nette Honda Fireblade

Inruil, Garantie en Financiering mogelijk.

Dit betreft de meeneemprijs exclusief afleverpakket, garantiepakket en exclusief inruil van uw auto.

Voor bezichtiging en/of informatie kunt u contact op nemen met "Daalder Exclusief" Wij raden u aan om ons bij vertrek te bellen, zodat wij de auto voor u kunnen vasthouden. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Daalder Exclusief Almere is als erkend autobedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van (jonge) tweedehands auto's en consignatieverkoop. In onze showroom van ruim 1250 m2 vindt u een breed aanbod van kwaliteitsoccassions. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud, APK, spuitwerk,autoschade herstel, banden en meer.

Wilt u uw auto in consignatie verkopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Financial lease

Daalder Exclusief specialiseer zich in het verkopen van auto s in zo wel financieel als operationele lease. Lees onderstaan de voordelen hier van en neem direct contact op met ons voor meer informatie wij helpen u ook bij u financiering voor auto's die wij niet verkopen maar voor u inkopen neem dus direct vrij blijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten opzichte van de traditionele financieringen. Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Dus, geen financiŽle verrassingen en een gegarandeerde mobiliteit.

Investeren zonder liquiditeitsverlies.

FinancialLease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u een investering kunt doen zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt direct economisch eigenaar van uw nieuwe auto, waardoor u uw auto op de balans kunt activeren. Echter, zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie. U kiest namelijk zelf de hoogte van uw aanbetaling die u eventueel kunt voldoen middels inruil van uw huidige auto bij uw dealer. Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Reparatie, onderhoud en banden.

Uw eigen dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw auto. Bij uw dealer is uw auto in professionele handen.

Vervangend vervoer.

Mobiliteit is voor u van groot belang. Daarom kunt u het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Dus wa

Deze motor advertentie delen met je vrienden

Vergelijkbare occasions

4 getoond van de 149 advertenties
Honda Sport CBR 600RR
Honda Sport CBR 600RR
€ 2.999,-
Categorie
Overige
Bouwjaar
2003
Kmstand
35.700 km
Motorinhoud
599 cc
Honda CBR 900 RR
Honda CBR 900 RR
€ 3.999,-
Categorie
Sportief/race
Bouwjaar
2002
Kmstand
31.891 km
Motorinhoud
-
Honda GL 1800 GOLD WING GOLDWING ABS
Honda GL 1800 GOLD WING GOLDWING ABS
€ 11.850,-
Categorie
Tourmotor
Bouwjaar
07-03-2002
Kmstand
60.200 km
Motorinhoud
-
Honda CB 600 F
Honda CB 600 F
€ 4.500,-
Categorie
Sportief/race
Bouwjaar
2001
Kmstand
41.630 km
Motorinhoud
-
Er zijn 149 vergelijkbare occasions gevonden
Klik hier om deze te bekijken >