Auto
Auto
264.375
Motor
Motor
8.860
Caravan
Caravan
4.849
Scooter
Scooter
1.405
Fiets
Fiets
59.580

Adverteren - Particulier

U wilt uw auto verkopen? Dan hebt de grootste gratis aanbieder op autogebied al gevonden: Nederland Mobiel. Ook als particulier mag u gratis namelijk adverteren op Nederland Mobiel.

Wat zijn de belangrijkste voordelen die Nederland Mobiel u te bieden heeft:

  • Geheel kosteloos!
  • U mag uw advertentie 6 weken laten staan!
  • Uw auto wordt ook gratis getoond op GasPedaal, AutosWeb, Trovit en Mitula.
  • Eenvoudig plaatsen met ons vernieuwde adverteersysteem

Hoe gaat u te werk?
Klik op de button 'registreer' en vul de velden correct in. Wij registreren de door u ingevoerde gegevens en nadat uw account geactiveerd is, heeft u met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord toegang tot het beveiligde advertentiegedeelte. U voert de gegevens in, laadt foto's in JPG-formaat en uw advertentie is geplaatst. Per rubriek kunt u maximaal 2 advertenties plaatsen. Verdere uitleg geven wij u graag bij het plaatsen van uw advertentie.


De top-advertentie: beter opvallen, sneller verkopen!

Als u gebruikt maakt van onze top-advertentie kiest u voor meer aandacht en daarmee voor meer verkoopkansen! Bij relevante zoekopdrachten blijft uw advertentie maximaal 28 dagen boven aan staan en u valt extra op door de in het oog springende advertentieopmaak!

Top-advertentie

Bij alle zoekopdrachten naar het merk en het model (dus bv Volkswagen Golf) van de door u geadverteerde voertuig verschijnt uw advertentie met de opvallende lay-out steeds als eerste, minimaal 7 en maximaal 28 dagen. Afhankelijk van uw keuze. Direct nadat de betaling gerealiseerd is staat uw top-advertentie online.

Is uw voertuig na de afgesproken periode nog niet verkocht? Dan kunt u kiezen voor verlenging van uw top-advertentie. Maakt u geen keuze dan wordt uw top-advertentie automatisch een gratis advertentie. Die advertentie kunt u op elk moment weer wijzigen in een top-advertentie. Uw advertenties beheren kunt u door in te loggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord.

U kunt een onbeperkt aantal top-advertenties plaatsen.