Een auto kopen

Een auto kopen is een leuke bezigheid! Of het nu een oldtimer, sportauto, SUV of degelijke familie auto moet worden, een auto kopen is altijd leuk werk. Als u een occasion wilt gaan kopen dan begint de zoektocht naar een gebruikte auto vaak op het internet. Na een goede selectie te hebben gemaakt wordt het tijd voor een proefrit om te beslissen of u de auto gaat kopen.

Hoe selecteert u uw nieuwe auto

De selectie gebeurt vaak op een lijst aan wensen die op de grote autowebsites als Nederland Mobiel kunt invoeren. De kleur, kilometerstand, brandstof, de staat waarin de occasion is en de prijs zijn vaak de criteria waarop wordt bepaald of iemand een auto wel of niet koopt.

Een gebruikte auto kopen

Een gebruikte of tweedehands auto kopen kunt u bij een particulier doen of bij een autodealer. Het verschil is vaak de garantie die u krijgt op een auto en de prijs die u betaald. Het is vaak een keuze die u zelf maakt. Het aanbod is natuurlijk van belang als u een auto gaat kopen bij een autodealer.

Het is uw auto

Een auto kopen wordt afgerond als u betaald heeft en de auto op uw naam wordt gezet! De laatste stap is de gekochte auto te verzekeren om er daarna mee naar huis te rijden. Van auto kopen gaat u dan naar auto tonen! De buren, vrienden en familie kunnen uw nieuwe auto bewonderen!

Uw gekochte auto mooi houden

Om uw nieuwe auto mooi te houden is het verstandig om er niet in te roken en om hem regelmatig schoon te maken. Een keer door de wasstraat en de auto goed stofzuigen zorgt ervoor dat de auto mooi en goed blijft. En daarmee zorgt u ervoor dat de auto zijn waarde houdt. Voor een nette en goed onderhouden auto wordt nu eenmaal meer betaald als een afgetrapte smerige auto. Een paar keer per jaar de auto goed in de was zetten doet ook wonderen.

De toekomst: een andere auto kopen

Uw auto mooi houden doet u niet alleen voor uzelf, maar ook met het oog op uw volgende auto! Want over een paar jaar weet u dat u toch weer graag een andere auto wilt. En met een mooie eigen auto kunt u een hogere inruilprijs krijgen of meer geld vragen als u uw auto gaat verkopen.

Tweedehands auto kopen? Zoek in ons aanbod van auto occasions

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.