Een auto leasen

Als u een goede werkgever heeft en u maakt veel reiskilometers dan krijgt u vaak een lease auto van uw werkgever. Vaak geldt er wel een eigen bijdrage als u een lease auto gebruikt van uw werk. Echter deze kosten wegen niet op tegen de kosten die u zou hebben als u een eigen auto zou hebben. En vaak rijdt u een mooiere en nieuwere auto dan u zich zelf kunt veroorloven. Hulde dus voor uw werkgever die u een mooie lease auto laat rijden.

De bijtelling en uw lease auto

Het minst plezierige punt van een lease auto is de bijtelling die u krijgt als u meer als 500 kilometers particulier rijdt per jaar. U krijgt dan een bijtelling op uw fiscale loon. De bijtelling is een percentage van de nieuwprijs van de lease auto. In de regel is dit 20 procent echter de laatste jaren zijn er milieu zuinige auto's ontwikkeld waarbij de bijtelling slechts 14 procent is.

Een lease auto uitzoeken

Als u geluk heeft dan mag u uw eigen lease auto uitzoeken en krijgt u geen lease auto die al binnen het bedrijf was. Als dit het geval is dan krijgt u een mooie nieuwe lease auto met alle luxe en comfort die u zich kunt wensen. Een mooie lease auto die nog helemaal nieuw ruikt als u er in stapt. Een kilometerstand die begint bij nul kilometers en waar u nog de nodige kilometers mee mag rijden. Een heerlijk gevoel is dat!

Privé een auto leasen

Wat we de laatste jaren ook steeds meer zien is dat particulieren zelf hun auto gaan leasen. Vooral de kleinere modellen zijn hierbij sterk in trek. Het voordeel van een vaste maandprijs voor alle lasten die een auto met zich meebrengt is voor veel mensen erg aantrekkelijk. Zo hoeft u niet alles apart af te rekenen, maar betaald u de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud iedere maand in een termijnbedrag aan het lease bedrijf. En daarnaast rijdt u ook in een nieuwe auto en weet u dat u op pechhulp mag rekenen als er toch iets mis mocht zijn met uw lease auto.

Auto leasen? Zoek in ons aanbod van auto occasions

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.