Auto occasions

Vooral in de zomer is de drang om een andere auto te kopen een stuk groter. Niet gek dat er dan ook meer occasion shows worden georganiseerd als in de koude winter maanden. Of er daadwerkelijk meer auto's in de zomer worden verkocht dan in de winter is maar de vraag. Er zullen vast statistieken van zijn.

Een goed auto occasion vinden

Het vinden van een goede occasion is afhankelijk van het auto merk. Zo staan sommige automerken en modellen beter bekend als auto occasion dan een ander merk en model. Een auto occasion zoeken is vaak minder moeilijk dan de exacte auto occasion te vinden. Vooral op het internet zijn er zeer veel auto occasions te vinden. En dat is natuurlijk de beste manier om uw zoektocht naar een auto occasion te starten.

Auto occasions vinden

Een auto occasion kunt u naast de verschillende auto occasions shows ook vinden op het internet. Op het internet kunt u zoeken op model, bouwjaar, kleur, brandstof en tal van andere specifieke eigenschappen. Op die manier komt u uit op een selectie van occasions waar u alleen nog maar goed de tekst hoeft door te nemen en te controleren of de prijs binnen uw budget valt.

De prijzen van auto occasions

Een gebruikte auto is altijd goedkoper als een nieuwe auto. Dat is natuurlijk bijzonder logisch. Wat vooral interessant is bij de prijsvorming van occasions is te zien hoe de prijs zich ontwikkeld en bij welk bouwjaar de prijsdaling minder groot is als het jaar ervoor. Een auto occasion zou u het beste kunnen kopen wanneer de prijsdaling in een specifiek jaar minder groot aan het worden is.

Een auto occasion kopen

Als u de auto occasion heeft gevonden waar u naar op zoek was en hij is ook nog eens in een uitstekende staat dan gaat u het liefste snel over tot de aankoop. Natuurlijk maakt u eerst een testrit in de auto voordat u deze koopt en vraagt u of er ook een onderhoudsboekje is bij de occasion. Een mooie auto die lekker rijdt waar u het liefste direct meer naar huis gaat moet natuurlijk gekocht worden. Als u het eens bent geworden over de prijs dan kunt u de auto op naam zetten nadat u heeft afgerekend. Hierna kunt u met uw nieuwe aanwinst huiswaarts gaan!

Zoek in ons aanbod van auto occasions

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.