Een auto verkopen

Na een paar jaar dan begint u er toch wel weer aan te denken om een andere auto te gaan kopen. Of misschien denkt u hier al veel eerder aan. Het is gewoon zo dat er altijd wel een goede reden is om een andere auto te kopen. Er is een nieuw en mooier model op de markt gekomen of u wilt een grotere auto in verband met gezinsuitbreiding. Wat de reden ook mag zijn, ten eerste zult u uw eigen auto moeten verkopen om een andere auto aan te schaffen. Of u moet natuurlijk een goed gevulde spaarrekening hebben en de auto nadat u een andere heeft gekocht verkopen. Dit onder het motto dat u uw oude schoenen nog niet wilt wegdoen voordat u nieuwe heeft.

Uw auto verkopen of inruilen

Natuurlijk kunt u ook kijken wat u voor uw huidige auto terugkrijgt als u deze inruilt bij uw garage of autodealer. Krijgt u er een goede prijs voor of is het toch wel iets lager als u had gehoopt. De autodealer zal zichzelf ook niet tekort doen. En dat weet uzelf ook. Dus misschien is het wel verstandiger om zelf uw auto te verkopen. Het is natuurlijk altijd het proberen waard.

De prijs voor de auto die u wilt verkopen

Als u zelf uw auto wilt gaan verkopen dan zult u eerst een goede prijs moeten weten voor uw auto. U kunt het internet op gaan om te onderzoeken wat een soortgelijke auto van hetzelfde merk en model met ongeveer evenveel gereden kilometers kost. Ook kunt u de inruilprijs van de autodealer als uitgangspunt nemen en hier een extra bedrag bovenop plaatsen. Alles wat u dan boven de inruilprijs ontvangt voor uw huidige auto is mooi meegenomen.

Uw auto zelf verkopen

Om uw auto zelf te verkopen kunt u gebruik maken van verschillende manieren. Allereerst kunt u een klein verkoopformulier in uw auto hangen met uw telefoonnummer en de prijs. Daarnaast is het een goed idee om iedereen die u kent erover te vertellen en te vragen of ze een koper kennen. Via het internet zou u dit ook via de verschillende sociale media platformen kunnen doen. En natuurlijk zijn er nog de vele verschillende auto websites. Dit is natuurlijk de plek waar u uw auto het snelste onder een zo groot mogelijk publiek kunt adverteren. Op een snelle manier bereikt u duizenden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto! Uw auto!

Uw auto verkopen? Zoek in ons aanbod van tweedehands auto's

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.