Toyota Prius (2003 - 2009)

Atoomgeleerde

Toyota had met de Prius een duidelijk doel voor ogen. De auto moest bijzonder milieuvriendelijk zijn, zonder enige concessie te doen aan de rijeigenschappen, ruimte of veiligheid. In 1997 toonde Toyota de eerste generatie van haar revolutionaire "Prius". De auto was technisch zeer geavanceerd, maar boekte door een on-Europees uiterlijk matig succes. Nu introduceert Toyota de tweede generatie Prius. Het uiterlijk is nu wél aansprekend en de brandstofbesparende technologie bovendien nog verder doorontwikkeld.

Autotest | Toyota Prius (2003 - 2009) Atoomgeleerde

Naast de 2e generatie van de Toyota Prius lijken alle andere auto's hopeloos verouderd. De Prius rijdt dankzij de hybride-aandrijving zuiniger en comfortabeler. De techniek is zeer betrouwbaar.

Plus

  • zeer zuinig en schoon
  • rijdt als een limousine
  • milieuvriendelijk zonder er zelf iets voor te doen

Min

  • lange levertijd
  • verbruik volgens fabriek wel erg scherp gesteld

Conclusie

In vergelijking met de tweede generatie Toyota Prius zijn alle andere auto's ineens hopeloos achterhaald. Toyota is dan ook in alle opzichten in haar opzet geslaagd. Allereerst is de Prius uitzonderlijk zuinig en milieuvriendelijk. Uitgaande van het door Toyota (zeer optimistisch) opgegeven verbruik, stoot de Prius één ton minder CO2 per jaar uit dan een vergelijkbare diesel bij 20.000 KM per jaar!

Deze fantastische en direct bruikbare oplossing voor het milieuprobleem vraagt bovendien geen enkele concessie van de bestuurder. Daarbij biedt de Prius niet alleen de ruimte van een forse zakenauto, maar dankzij de vooruitstrevende techniek zelfs meer luxe en comfort!

Toyota Prius+ 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Toyota Prius+

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Toyota Prius PHV PLUG IN SOLAR FACE LIFT 5PLACES

47.520 km - 2019 € 30.950,-

Categorie
Sedan
Brandstof
-
Kleur
Overige
Garage Plattes Pgmbh
St-Vith, BE