Een gebruikte auto

Een auto kopen is een mooie activiteit. Vaak is het een gebruikte auto die u koopt. Tenminste dit geld voor de meeste mensen. De groep mensen die een nieuwe auto kopen is toch iets kleiner. En vaak gebeurt dit dan door de lease rijders.

Waarom een gebruikte auto kopen

Een gebruikte auto kopen gebeurt vaak als de reisafstand naar het werk te groot wordt of als de bereikbaarheid met het openbaar vervoer niet goed is. Ook koopt men vaak een andere auto als men meer kinderen heeft en de kinderwagen ook achterin moet worden meegenomen. En natuurlijk kunt u ook een andere gebruikte auto kopen omdat de oude niet meer goed is of te duur om te repareren. Een andere veel voorkomende reden om een andere gebruikte auto te kopen is als u betrokken bent geweest bij een ongeluk.

Wat voor auto koopt u?

Als u een andere auto gaat kopen dan zijn er vaak een aantal zaken van belang. Ten eerste welke brandstof u gaat gebruiken, ten tweede hoeveel wegenbelasting u wilt betalen en als laatste pas de kleur van de nieuw auto. Natuurlijk heeft u al een specifieke voorkeur voor een automerk en een automodel als u een nieuwe gebruikte auto wilt gaan aanschaffen.

Een ander auto kopen

Als u een andere auto gaat kopen dan is het vaak van groot belang dat u de auto voor de koop nog goed laat keuren. U wilt immers niet een auto die u al de maand erop naar het keurstation voor een nieuwe APK moet brengen. Want hier kunnen de kosten dan snel oplopen en dat is minder plezierig. Als u dus een andere auto koopt dan kunt u het beste afspreken dat u deze gebruikte auto koopt met een nieuwe apk of een goede prijskorting!

Een gebruikte auto opknappen

Wat ook een goede optie is als u een andere auto koopt is om de auto op te knappen. U kunt een schade auto kopen die u door een vriend of een handig familielid laat opknappen. U kunt de schade auto of de gebruikte auto die niet meer goed rijdt vaak voor een prikkie kopen. Met een klein beetje liefde en wat nieuwe onderdelen heeft u vaak een geweldige auto waar u nog jaren mee verder kunt.

Zoek in ons aanbod van gebruikte auto's

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.