Occasions

Een mooi woord voor een gebruikte auto is occasion En voor de meeste mensen zal het een occasion zijn die men als nieuwe auto koopt. Een jong gebruikte auto met weinig kilometers of een occasion die jaren in de schuur heeft gestaan bij een oudere dame. Van alle automerken zijn er occasions te vinden. Niet alleen van de wat goedkoper geprijsde auto's, maar ook van de dure automobielen zijn er occasions En ze zijn van een zeer slechte staat tot in een sublieme staat te vinden. Vaak is het wel even zoeken om de juiste occasion te vinden en te kopen.

Occasion zoeken op het internet

Vaak begint de zoektocht naar een tweedehands auto op het internet. U gaat speuren op verschillende auto websites en marktplaatsen waar eigenaren hun auto te koop aanbieden. En natuurlijk vind u daar ook veel aanbod van de autodealers. Afhankelijk van uw wensen en het merk en type model dat u zoekt kunt u in uw eigen regio gaan zoeken en daar de zoekinstellingen op afstemmen. Als er geen voldoende aanbod is van auto's in uw eigen regio, dan kunt u ook kiezen voor het verruimen van de straal waarbinnen u een auto zoekt. Veel mensen vinden het geen probleem om naar de andere kant van het land te rijden om hun droomauto te kopen.

Een occasion kopen met garantie

Als u een tweedehands of gebruikte auto wilt kopen met garantie dan komt u eigenlijk al heel snel uit bij een autodealer. Een particulier zal u immers minder snel garantie geven. Tenminste niet verder als het einde van de straat! Of u moet hier wel hele duidelijke afspraken over maken en zorgen dat u een garantiebewijs krijgt van de oude eigenaar. Als u dus een auto wilt kopen met garantie dan kunt u het beste naar een Bovag garage gaan met Bovag garantie of een goede autodealer.

Uw occasion delen

U deelt uw nieuwe aanwinst natuurlijk liever niet! Echter als u pas een nieuwe auto heeft gekocht, een mooie occasion in de kleur waar u zoveel van houdt dan wilt u deze nieuwe aanwinst natuurlijk wel laten zien. Uw buren, vrienden en familie mogen het goede nieuws wel weten en u zit er dan ook niet verlegen om dat ze een proefrit maken in uw nieuwe occasion Een prachtige auto wordt dan graag even gedeeld!

Zoek in ons aanbod van occasions

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.