Auto
Auto
266.778
Motor
Motor
9.239
Caravan
Caravan
6.493
Scooter
Scooter
1.440
Fiets
Fiets
62.754

Over ons

Nederland Mobiel bestaat al geruime tijd en is ontstaan uit de behoefte aan een gratis mobiliteitsplatform, waar potentiŽle kopers en verkopers van voornamelijk auto's, maar ook motoren, (brom)fietsen en caravan, elkaar kunnen vinden.

Door de jaren is de site natuurlijk steeds aangepast, maar nu hebben wij onze site in een heel nieuw jasje gestoken. Zowel qua vormgeving als qua functionaliteiten een volwaardige update. Wij horen graag wat u ervan vindt.

Zowel particuliere aanbieders als bedrijven maken graag gebruik van onze gratis adverteermogelijkheid. Zeker ook gezien het steeds stijgende aantal bezoekers en de koppelingen met diverse autoplatforms als GasPedaal, AutosWeb, Trovit en Mitula.

Ruim 4000 bedrijven hebben wij al mogen registreren als deelnemer op onze site. Wellicht ook iets voor u? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk banners te plaatsen op onze site of een van uw voertuigen bijzonder onder de aandacht te brengen. Meer informatie vindt u bij adverteren.

Daarnaast opereren wij ook in het B2B segment. Ons b2b platform is al jaren een begrip in autoland. Deze lijst ontvangen vrijwel alle autobedrijven in Nederland 2x per week en wordt veel gebruikt als professioneel B2B tool voor aan- en verkoop van occasions. Uw eigen handelsvoorraad wellicht ook in deze lijst aanbieden? Kijk dan op b2b.nederlandmobiel.nl.