Een tweedehands auto

Als iemand een andere auto heeft gekocht dan wordt er altijd gezegd dat hij of zij een nieuwe auto heeft. In de meeste gevallen is dit natuurlijk niet juist. De meeste mensen kopen een tweedehands auto en geen nieuwe auto. Voor iedereen met een andere auto, zelfs een tweedehands auto, voelt het echter alsof zij een nieuwe auto hebben.

Een goede tweedehands auto

De perfecte verkopen van een tweedehands auto is natuurlijk de oude dame die haar auto altijd in de garage heeft staan. Zelfs een groot Duits automerk heeft hier al op ingespeeld met haar reclame op de televisie. Of het kopen van een auto van een oude dame altijd het beste is, is maar de vraag. Het is natuurlijk ook belangrijk dat een auto altijd heeft gereden. Dat is immers het doel van de auto en niet het stilstaan in een garage.

Waar koopt u een mooie tweedehands auto

Het kopen van een tweedehands auto kan heel goed gebeuren bij een autodealer. Het gebeurt echter ook regelmatig en misschien wel meer bij een particulier. De oude eigenaar van de auto verkoopt zijn of haar auto aan een andere particulier. Om elkaar te vinden als verkoper en koper van een tweedehands auto zijn er tal van verschillende websites waar auto's worden aangeboden. Het internet is het perfecte medium om elkaar te vinden.

Hoe koopt u de tweedehands auto

De gebruikte auto wordt vaak gekocht van een particulier in de staat waarin deze auto zich bevind. Van garantie is eigenlijk nooit sprake of u moet de auto van beun de haas kopen. Als u liever een auto met garantie koopt dan kunt u het beste naar een autodealer gaan. Als u een dealer selecteert met BOVAG garantie dan moet het helemaal goed zitten!

Wat mag u verwachten van een gebruikte auto

Het is natuurlijk afhankelijk van uw budget en ook de staat waarin de auto zich bevind wat u van de auto mag verwachten. Als u een auto voor een prikkie koopt en in de advertentie staat loop of sloop dan is uw verwachtingspatroon vaak lager bij de tweedehands auto als dat u een dure luxe auto koopt bij een autodealer. Vaak weet u zelf wel wat u voor welke prijs mag verwachten. En als de tweedehands auto te goedkoop voor woorden is, dan weet u ook wel dat u zich beter eerst nog even goed achter de oren kunt krabben.

Zoek in ons aanbod van tweedehands auto's

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen.

Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.