Volkswagen Golf 1.8 GL Automaat Fabrieks-23.000KM Youngtimer

€ 12.999,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-12-1994
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 23.790 km
Deuren 3
Kenteken 71-TJV-6 Verzekeren
Kleur Rood Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud 1.781 cc
Vermogen 66 kW (90 pk)

Volkswagen Golf 1.8 GL Automaat Fabrieks-23.000KM Youngtimer


€ 12.999,-

Algemeen

Bouwjaar 01-12-1994
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 23.790 km
Deuren 3
Kenteken 71-TJV-6 Verzekeren
Kleur Rood Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud 1.781 cc
Vermogen 66 kW (90 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf van der Aa
Contactpersoon Twan van der Aa
Adres Industrieweg 6
Postcode 5482 TE
Plaats Schijndel
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)73 - 5474041 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
GSM +31 (0)6 - 53328992 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.vanderaa-autos.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • getint glas
  • metallic lak
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Autobedrijf Van Der Aa is een universeel BOVAG Autobedrijf met een Moderne werkplaats en een bestaan van meer dan 50 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in Jonge, Schadevrije auto's, waarvan altijd de volledige historie bekend en ter inzage is. Daarnaast zijn wij Sinds 1972 zeer goed in de Verkoop van Oldtimers-Youngtimers dit Fiscaal vriendelijk rijden is zeer interessant voor de zakelijke rijder en voor de Beleggers onder de oude auto's. Om ook de oudere mensen mobiliteit te geven hebben wij de sites WWW.IKWILHOGEINSTAPAUTO.NL en WWW.IKWILEENHOGEINSTAPAUTO.NL en WWW.HOOGZITTERSAUTO.NL en WWW.HOOGZITAUTO.NL U kunt ons altijd bellen of mailen of via Whattsapp om een zoekopdracht aan ons door te geven ,Wij gaan direct met u in gesprek en aan de slag. Het is ook altijd mogelijk een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Onze bouwjaren, tellerstanden en prijzen zijn exact vermeld. Wij leveren auto's -eventueel met Garantie, APK en een Afleverings-Inspectiebeurt zonder afleveringskosten via de BOVAG site VIABOVAG.NL. Wij zijn de grootste en best gesorteerde Occasiondealer in de regio Schijndel. Wij hebben altijd rond de 80 auto's, motoren, vrachtauto's, bedrijfswagens, oldtimers, youngtimers en scooters op voorraad. De keuze is dus altijd ruim! . In onze werkplaats annex diagnosecentrum bent u ook voor onderhoud voordeliger uit,Wij zijn scherp in Zomer en Winterbanden en opslag,En Voor Apk Keuringen en totaal onderhoud. Ook hebben wij een vrachtauto/Autoambulance voor eventuele pech gevallen en of schade en of ruitbreuk, wij regelen alles met de verzekeringsmaatschappij en uw auto wordt weer totaal gerepareerd, kortom een Bedrijf waar u klant bent en blijft, Telefonisch altijd bereikbaar op 06-53328992 ook 's avonds en in het weekend en ook Whatsapp is erg makkelijk(Wij hebben een Foto studio met Filmpje van iedere auto)Dus deze kunt u via Whattsapp verkrijgen, stuur een berichtje en u krijgt de Film. U bent altijd van Harte Welkom!! Graag eerst telefonisch contact of de auto nog aanwezig is om teleurstelling te voorkomen ,De koffie staat klaar.!! Omschrijving:
Bij deze bieden wij deze zeer nette aan voorzien van LEDEREN STOELEN, NIEUWE APK en net beurt gehad. Origineel Nederlandse auto met NAP kilometerstand. Goed onderhouden en complete historie aanwezig.

APK/onderhoud:
De is probleemloos voorzien van nieuwe APK die loopt tot 07-04-2023. Wij hebben net een beurt uit laten voeren bij kilometer. Volgende beurt pas nodig bij kilometer. Zeer goed onderhouden en alle historie afgestempeld in de boekjes. Ook de distributieriem is al vervangen. Rondom goede banden aanwezig. Helemaal rijklaar dus!

Kilometerstand:
NAP LOGISCHE originele tellerstand.
Deze nette kilometerstand is 100% origineel en aantoonbaar middels het aanwezige tellerrapport en de onderhoudshistorie.

Algemene toestand:
De ziet er van binnen en buiten zeer fris uit. Geen noemenswaardige gebruikerssporen aanwezig. Ook het interieur is net

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Volkswagen Golf GTI | Van het oude stempel

De Volkswagen Golf GTI is een icoon. Maar de GTI is inmiddels ook achterhaald. Elektrische auto's zijn in de basisuitvoering vaak al sneller dan sportieve auto's met een conventionele verbrandingsmotor. Bovendien biedt Volkswagen inmiddels de eerste sportieve elektrische auto aan met de "GTX". Toch ziet het merk ook nog ruimte voor een Golf GTI met benzinemotor. Terecht?

Autotest | Volkswagen Golf GTI Van het oude stempel

De VW Golf 8 GTI is een sportieve hatchback van het oude stempel. Terwijl elektrische auto's alles makkelijk maken, geeft de GTI de opwinding van een verbrandingsmotor en gevoel met het mechaniek.

Plus

  • sportief, speels en uitdagend
  • overtuigt ook als top-uitvoering van de Golf

Min

  • fors verbruik
  • stevig prijskaartje (vanwege CO2-belasting)

Conclusie

Is er nog ruimte voor een Golf GTI met een conventionele benzinemotor? Na een uitgebreide proefrit luidt het antwoord: ja, maar alleen voor de echte liefhebbers. Omdat zelfs een standaard elektrische auto al sneller is dan een conventionele sportwagen, zit de meerwaarde van de GTI niet meer in de prestaties. En omdat de prijs van een auto sterk afhankelijk is van de CO2-uitstoot is de GTI relatief duur.

Toch heeft de Golf GTI een heel eigen charme. Een elektrische auto presteert in alle rust en het maximale vermogen is direct beschikbaar. Dat kan worden ervaren als superieur, maar ook als saai. De GTI heeft ronkende uitlaten en bouwt zijn vermogen op naar een spectaculair hoogtepunt. Daarbij is de GTI in het voordeel met een lager gewicht en dat zorgt voor meer levendigheid. Tenslotte neemt bij een elektrische auto een elektronisch brein alles over, terwijl de GTI een traditioneel mechanisch gevoel geeft en de bestuurder daardoor meer betrekt bij het rijden.

Deel deze advertentie