KIP 470 TDB

€ 8.900,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2004
Categorie Caravan
Kmstand -

Algemeen

Bouwjaar 2004
Categorie Caravan
Kmstand -

Aanbieder

Bedrijfsnaam De klerk Caravans
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Haarlemmerstraat 1
Postcode 2182 HA
Plaats Hillegom
Provincie Zuid Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)252 - 515238 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
E-mail e-mail sturen

Opties

  • boiler
  • fietsenrek
  • luifel
  • toilet (cassette)
  • voortent

Bijzonderheden meld een fout

Inrichting: Toercaravan
Modeljaar: 2004
Ledig gewicht: 1.130 kg
Laadvermogen: 370 kg
GVW: 1.500 kg
Afmetingen (LxB): 669 x 230 cm

Vanwege de lockdown is de campingshop tijdelijk gesloten. Wilt u meer weten over dit model? Neem dan contact met ons op via de telefoon: 0252-515238 of via de mail: verkoop@deklerkcaravans.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!


Te koop aangeboden: Kip 470 TDB

OPTIES
Deze caravan heeft de volgende opties;

+ 1500 kg aslast
+ Aluminium velgen
+ Boiler
+ Cassette toilet
+ Combi rollo's
+ Fietsenrek achterop
+ Hordeur
+ Kachel
+ Koelkast
+ Luifel
+ Res. wiel
+ Service luik
+ Stabilisatorkoppeling
+ Vaste watertank
+ Vloerverwarming
+ Voortent Van Der Horn

Mogelijk tegen meerprijs: Truma Mover

GEOPEND!
Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:30. Op zaterdag zijn wij geopend van 9:00 t/m 16:00. U bent altijd welkom om onze caravans en campers vrij te bezichtigen. Onze showroom en het buitenterrein is groot genoeg om 1.5 meter te kunnen handhaven. Ook raden wij u aan om in onze showroom een mondkapje te dragen. Voor informatie over onze caravans en campers kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken, wij helpen u graag!

SERVICE
De Klerk Campers en Caravans is al 50 jaar dealer van de merken Knaus, Tabbert, Dethleffs en T@B. Wij verkopen zowel caravans als campers voor zomer en winter gebruik. Daarnaast verzorgen wij complete onderhouds- en reparatiebeurten. Ook is het mogelijk om uw kampeerwagen bij ons te stallen. Ten slotte hebben wij een ruim aanbod verhuur, beschikken wij over een uitgebreide campingshop en kunt u ons altijd bereiken voor advies, hulp of tips!

OPMERKING
Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend. Daarbij zijn nieuwe modellen campers of caravans inclusief transport- en rijklaarkosten. Occasions daarentegen zijn exclusief deze kosten. Hiervoor hebben wij diverse afleverpakketten samengesteld die u naar eigen wens kan uitkiezen. Bekijk onze website voor meer informatie.

CONTACT
Heeft u een vraag over dit model of wilt u een keertje langskomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0252-515238 of door een mail te sturen naar verkoop@deklerkcaravans.nl.

E-mail aanbieder

Deel deze advertentie