Mv Agusta Brutale1090RR

€ 8.695,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2010
Categorie Naked bike
Kmstand 22.563 km
Motorinhoud -

Algemeen

Bouwjaar 2010
Categorie Naked bike
Kmstand 22.563 km
Motorinhoud -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Joppen Motoren
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Strijperdijk 3-D
Postcode 5595 XM
Plaats Leende
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)40 - 2062033 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.joppen.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Aantal sleutels: 1
Garantie: 3 maanden
Garantie: Garantie
Referentienummer: MXXR16 2

Deze topper is werkelijk als nieuw en heeft nog geen 23.000km gelopen. Daarnaast is hij uitgevoerd in de enige echte legendarische MV Agusta kleur. Met zijn verbluffende details zoals het rode kleppendeksel, de grote Brembo remmen en het rode Trellis-frame trekt deze motor de aandacht van iedereen die erbij in de buurt komt.
Leuk detail aan deze motor is dat in de tijd dat deze modellen geproduceerd werden er nog met de hand gelast werd. Het frame heeft dus hele dunne precieze lasnaadjes en als dit je eenmaal opvalt is het echt prachtig.

U kunt nu de eigenaar worden van deze exclusieve MV Agusta voor de prijs van een Japanner.

Zeg je Brutale dan denkt iedereen MV Agusta. De eerste Brutale in 2001 was revolutionair en zette het naked-bike segment volledig op zijn kop.
En dat zijn ze blijven doen, ieder modeljaar weer. De Brutale 4-cilinder is een echte straatrebel, met zijn ongelofelijke trekkracht en pk \ 's zet een Brutale uw wereld volledig op z \ 'n kop.

Door de actieve zitpositie, de optimale gewichtsverdeling en de uitmuntende kwaliteit van vering en frame stuurt deze fiets extreem precies en als je dit combineert met het geweld van het blok en de remmen krijg je een ultieme rijdersmotor.
De 4-cilinder Brutale staat garant voor een grote glimlach op uw gezicht, zowel tijdens de langere tourritten, als tijdens een rondje om de kerk, als tijdens een \ 'trackday \ '.
Daarnaast zit de betrouwbaarheid van deze machines 100% goed en zijn ze ook nog eens betaalbaar geworden in gebruikte vorm.

Joppen motoren is al jaren officieel MV Agusta dealer en wij hebben de grootste voorraad nieuwe en gebruikte modellen staan. Daarnaast hebben we alle kennis in huis om uw motor te onderhouden.

Wij nodigen u dan ook graag uit om al dat moois te komen bekijken en een proefrit te maken, u bent immers de enige die uzelf kan overtuigen. Wij weten zeker dat u verkocht bent zodra u de bocht om gaat.

Graag tot ziens bij Joppen Motoren in Leende.

_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 d fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

E-mail aanbieder

Deel deze advertentie